Bobodoran Cepot

Dongeng Bobodoran Cepot – Eps. Tatarucingan #290

Kade ulah nalapung setum mun can bisa mah

andrypein.net : Tatarucingan ngandung hartos “Tebak-tebakan“, ngartos meureunan nya da ai urang sunda mah sok kitu ning sok resep heureuy.

Kantun dina dongeng ieu si cepot jeung bi ijem ngadongeng ngabodor lah, mayan da ai hiburan urang sunda mah naon deui, itung-itung bari ngamumule budaya, leres?

Sok ah jabrig sok donlod setel koleksi kumpulan dongeng ti kami didieu!

 

Donlod

*AFK

Andry Fadrie K

CPU : AMD Ryzen 5 1600 12Core
Mobo : Asus ROG Strix B450-F GAMING
RAM : 16GB
Storage : 12.8TB
VGA : NVIDIA GeForce GTX 1050ti
OS : KDE Neon
Kernel : 5.11.0-46

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button