Wayang Golek

Wayang Golek – Jara Sabda #382

kud kieu

andrypein.net : Dina raraga ngamumule budaya Sunda  jadi blog ieu oge nyuguhan sagala rupi dongeng dongeng, bobodoran sareng wayang.

Mangga donlod koleksi Wayang Golek ti Alm. Asep Sunandar Sunarya anu judulna Jara Sabda.

Donlod

*AFK

Andry Fadrie K

CPU : AMD Ryzen 5 1600 12Core
Mobo : Asus ROG Strix B450-F GAMING
RAM : 16GB
Storage : 12.8TB
VGA : NVIDIA GeForce GTX 1050ti
OS : KDE Neon
Kernel : 5.11.0-46

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

Back to top button