Kang Ibing

Dongeng Kang Ibing #420

kieu atuh

andrypein.net : Dina raraga ngamumule budaya Sunda  jadi blog ieu oge nyuguhan sagala rupi dongeng dongeng, bobodoran sareng wayang.

Kumargi nu ayeuna mah tema na bagen kang ibing, jantennu ieu mah sangat lejen sekali pokonamah, geus moal aya dua.

Moal beja-beja oge we kasia.

Sok ah mangga kantun disedot we mang dongeng kang ibing na, antosan dongeng-dongeng salajengna.

Donlod

*AFK

Andry Fadrie K

CPU : AMD Ryzen 5 1600 12Core
Mobo : Asus ROG Strix B450-F GAMING
RAM : 16GB
Storage : 12.8TB
VGA : NVIDIA GeForce GTX 1050ti
OS : KDE Neon
Kernel : 5.11.0-46

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

Back to top button