Dongeng Kang Ibing #420

kieu atuh

andrypein.net : Dina raraga ngamumule budaya Sunda  jadi blog ieu oge nyuguhan sagala rupi dongeng dongeng, bobodoran sareng wayang.

Kumargi nu ayeuna mah tema na bagen kang ibing, jantennu ieu mah sangat lejen sekali pokonamah, geus moal aya dua.

Moal beja-beja oge we kasia.

Sok ah mangga kantun disedot we mang dongeng kang ibing na, antosan dongeng-dongeng salajengna.

Download

*AFK

Leave a comment
error: Nani???